Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nie Chcesz Mieć Bana Za Em2 Od Andrzejt17 ?

Usereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie Chcesz mieć bana za używanie EM2 od andrzejt17 ? to ten poradnik jest dla ciebie !

Tutaj pokarze wam jak najlepiej ustawić na głownej postaci ustawienia EM2 od andrzejt17

Krok 1 . Najlepiej ustawic zasieg na 50 - 60

Krok 2 . Nie ustawiaj przyciagania sworzeń ! (bo zaraz nagraja ze masz haxy)

Krok 3 . W zbieraniu przedmiotów zaznacz aby podchodzil do przedmiotów

ZANIM NAPISZESZ COKOLWIEK ZERKNIJ NIŻEJ !!

Uwaga ! wiem, że poradnik jest bardzo łatwy ale mowię dla tych którzy nie wiedzą !!!!!!!

DAJ MI -

Opublikowano

Ale gm może chyba ze swojego konta pisać nawet jak ktoś ma zablokowany szept - tak mi się wydaje. A nawet jeśli nie, to tak jak @up jak napisze na chacie to gorzej. Ale wątpię, żeby gm zczaił kogoś. Wystarczy mieć normalny nick żeby się nie czepiał o to, że postać robiona na szybko specjalnie do bocenia i raz na jakiś czas zaglądać na metka. Ja jak jeszcze grałem z em2 to ciągnąłem po 5h na dzień przez miesiąc i nikt nie zczaił :P

@topic

Poradnik przydatny dla tych, którzy na prawdę mają zaburzenia myślenia ;d Dlatego nie wystawiam nic :rolleyes:

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

Kolego, jak ustawić bota od andrzeja było milion tematów. co mnie to obchodzi że ktoś może nie wiedzieć, poradniki są - trzeba tylko poszukać. Masz ode mnie -. Poradnik zrobiony w niecałe 3 minuty

Opublikowano

Ten poradnik jest żałosny i ci nic nie da bo GM tylko do ciebie podejdzie walnie cię na wolnym i jak cię wyloguję to oznacza to że używasz Exp Bota :)

reflink

Opublikowano

A nie lepiej właczyc Anti - Report ??? Dajecie mu minusy , a moze on zbira minusy tylko nas tak do tego sprowokował :)

592a54b12bc39_post-247864-0911128001281534054_thumb.png

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

ta nie ustwiamy przyciagani mobow na 100 % bo co ? a peleryna mestwa to co nie ma ? zawsze nupowi mozesz wmowic ze masz

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

@up

właśnie Pelerynki są od przyciągania :) i jak ktoś powiedział każdy jest na tyle mądry żeby umieć ustawić Bota :D

Jeżeli uważasz, że pomogłem postaw + ;)

kidcudi.png

43408349.png

ronaldov.png

18706.png

20 Postów [V]

30 Postów [X]

40 Postów [X]

50 Postów [X]

75 Postów [X]

100 Postów [X]

130 Postów [X]

150 Postów [X]

200 Postów [X]

300 Postów [X]

500 Postów [X]

Opublikowano

Slaby tutt chyba każdy to wie a bana i tak dostaniesz i tak :)

Klasa - Wojownik Body

LvL - 69 +

Server - 11 s Arkantes

Królestwo - Schinsoo

Gildia - TheGreanMile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...